Stealth, dus nauwelijks op te sporen (sweeper-proof)

Deze GPS tracker is door de ingebouwde accu niet afhankelijk van een stroombron, daarom uitermate geschikt voor alle mobiele objecten, dus van auto's tot containers en trailers.

Daarnaast is deze tracker sweeper-proof. De meeste trackers zenden iedere 30 seconden een signaal uit en zijn daarom snel op te sporen door professionele bendes autodieven. De Stealth zend slechts heel af en toe een signaal uit en gaat daarna meteen weer in hibernation mode. Daarom is deze tracker uitermate geschikt voor opsporing van dure auto's, trucks, trailers en containers. De tracker kan worden verborgen op iedere willekeurige plaats in het te beveiligen object.

Ultra Stealth Tracker

De tracker wordt uw eigendom, het abonnement wordt steeds met een jaar verlengd.

OVER FOLLOWMYCAR

Follow My Car is ontwikkeld in samenwerking met verhuurbedrijven. Onze oplossingen zijn niet alleen een must voor ieder verhuurbedrijf, met een tracker is ook de auto van iedere particulier snel op te sporen bij ongeoorloofd gebruik. 

DEKKINGSGEBIED

Wereldwijde dekking voor al onze trackers, afhankelijk van locatie en signaalsterkte.

CONTACT

PROFERTA BV

+31 (0)180 558848
Avenue Carnisse 70
2993 MH  Barendrecht
Netherlands

info@followmycar.nl

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wij verhuren al jaren autos. Met deze oplossing weet ik op elk gewenst moment van de dag waar onze voertuigen zich bevinden. Dit geeft een gerust gevoel.

-- Klaas Beintema

Onze auto's hebben veel te lijden van de verhuur. Nu weten we precies wat er met deze auto's gebeurd. Snelheid, botsingen, sabotage, diefstal, etc. Bewijs nu maar eens het tegendeel.

-- Frank van der Veen
Klantenservice