Persoonlijke beveiliging via GPS met SOS button

Deze tracker kan los mee in de jas, tas of broekzak. Voel je je niet veilig op straat? Met deze tracker kan je familie precies je huidige positie localiseren en actie ondernemen indien noodzakelijk. De SOS button op deze draagbare tracker kan gebruikt worden om de achterban te laten weten dat er iets loos is. Deze oplossing zou ideaal kunnen zijn voor kinderen en ouderen. Maar wellicht kun je zelf ook nog wel enkele toepassingen bedenken. We willen je natuurlijk niet op ideeën brengen.

Personal SOS Tracker

De tracker wordt uw eigendom, het abonnement wordt steeds met een jaar verlengd.

OVER FOLLOWMYCAR

Follow My Car is ontwikkeld in samenwerking met verhuurbedrijven. Onze oplossingen zijn niet alleen een must voor ieder verhuurbedrijf, met een tracker is ook de auto van iedere particulier snel op te sporen bij ongeoorloofd gebruik. 

DEKKINGSGEBIED

Wereldwijde dekking voor al onze trackers, afhankelijk van locatie en signaalsterkte.

CONTACT

PROFERTA BV

+31 (0)180 558848
Avenue Carnisse 70
2993 MH  Barendrecht
Netherlands

info@followmycar.nl

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wij verhuren al jaren autos. Met deze oplossing weet ik op elk gewenst moment van de dag waar onze voertuigen zich bevinden. Dit geeft een gerust gevoel.

-- Klaas Beintema

Onze auto's hebben veel te lijden van de verhuur. Nu weten we precies wat er met deze auto's gebeurd. Snelheid, botsingen, sabotage, diefstal, etc. Bewijs nu maar eens het tegendeel.

-- Frank van der Veen
Klantenservice