Is your car already connected?
Geef criminelen geen kans, bewaak uw waardevolle bezit met onze GPS trackers

Categorie
GPS Trackers
Accessoires
Abonnementen

Toepassing
Personenauto
Bestelbus
Kampeerauto
Caravan
Boot of jacht
Trailer/aanhanger
Container
Personen

Specificaties
Externe voedingsbron
Ingebouwde accu

FMC-OBD
OBD plug & play
€ 99,00*
€ 119,79 incl. btw

Onze best verkochte gps tracker zonder inbouw direct aan te sluiten op de OBD aansluiting van iedere auto. Altijd connected.

FMC-SPC
Bekabelde gps tracker
€ 109,00*
€ 131,89 incl. btw

Deze bekabelde tracker kan worden uitgebreid met extra opties zoals het op afstand uitschakelen van het voertuig. Hiervoor is een optionele relais beschikbaar welke meteen meegeleverd kan worden

FMC-SOS
Personal gps tracker
€ 149,00*
€ 180,29 incl. btw

Raak je kind nooit meer kwijt met deze wearable, ideaal voor een dagje Efteling. Via een app zie je precies waar je kind is. Inclusief paniek button waardoor er meteen een bericht met locatie gegevens naar de beheerder wordt verstuurd.

FMC-ULT
Stealth tracker
€ 179,00*
€ 216,59 incl. btw

Deze tracker is nagenoeg niet op te sporen door criminelen omdat hij slechts enkele keren per dag een signaal uitzend. Geschikt voor traceren van grote objecten zonder eigen stroombron. De batterij kan 3 jaar mee. Waterdichte behuizing.

Databundel
Abonnement
vanaf € 5,75*
€ 6,96 incl. btw

Abonnement op het dataverkeer met de meegeleverde SIM kaart inclusief het gebruik van het online tracking portaal. Er zijn verschillende contract vormen mogelijk vanaf € 5,75/m. Er zijn geen verborgen kosten.

FMC-CBL
OBD verlengkabel
€ 14,95*
€ 18,09 incl. btw

Verlengkabel 60cm voor de OBD tracker waarmee je de tracker uit het zicht kunt plaatsen.

FMC-RLS
Startonderbreker
€ 14,95*
€ 18,09 incl. btw

Relais welke tussen de bekabelde tracker en de startmotor kan worden geplaatst, hiermee kun je het voertuig op afstand uit- en aanschakelen.

Onze trackers voldoen aan de hoogste kwaliteits standaard

GPS Tracking en Tracing wordt steeds meer toegepast in voer- en vaartuigen, en dat tegen steeds lagere kosten. Alle informatie van de onze GPS ontvangers wordt continue naar de server geupload en vastgelegd waardoor alle gegevens meteen in beeld worden gebracht in een overzichtelijke kaart van het gebied waar de voertuigen zich in bevinden. Zoom in tot op parkeerplaats niveau. Zie waar uw voertuig rijdt of stilstaat. Bekijk de gereden route tot 3 jaar terug inclusief gereden snelheid op ieder moment. Leg omrij-routes vast van uw personeel. Waar en wanneer is er getankt. Door de ingebouwde gyroscoop is het mogelijk om ruw rijgedrag te constateren. Te hard over een drempel gereden? Er wordt meteen een notificatie naar de beheerder uitgezonden. Leg geofences aan om te zien wanneer uw voertuig het bedrijfsterrein verlaat of terugkomt. Diverse rapportages maken het plaatje compleet. Belastingrapporten voor de kilometer administraie, het kan allemaal. En dat met een nagenoeg wereldwijde dekking.

Nieuwe autos worden steeds vaker standaard met een ingebouwde GPS tracker afgeleverd. Deze tracking devices maken veelal onderdeel uit van het navigatie systeem. Middels een app kun je dan "zien" waar je auto op een bepaald moment is of is geweest. Nadeel is dat de informatie vaak zo summier is, dat je er eigenlijk niet veel aan hebt. GPS is bedoeld voor het real-time opsporen en volgen van objecten, maar meestal is er al een enorme vertraging tussen het moment van registratie en presentatie, zodat er van echte real-time gegevens geen sprake meer is. Ook bij het uitlezen van de data op een Google of Bing kaart, zijn de mogelijkheden beperkt. Meestal zie je alleen maar de gegevens van één rit. Als je onderweg moet stoppen om te tanken, dan heb je al met 2 ritten te maken. En dan is die informatie ook alleen maar op het kleine scherm van je smartphone te zien. Niet echt overzichtelijk dus. Follow My Car rekent daar mee af.

Realtime voertuigbewegingen

In de transportsector is het heel gewoon dat voertuigen zijn uitgerust met een tracking systeem. Personenauto's worden steeds vaker voorzien van een tracking device. Waarom zou jij je auto, motor, scooter of boot niet ook voorzien van een tracker? Zo weet je altijd waar je voertuig of vaartuig zich bevindt, of je deze nu uitleent of verhuurt via bijv. SnappCar. Niet alleen in geval van diefstal kun je je auto gemakkelijk zelf opsporen, ook bij onenigheid over schades of bekeuringen heb je altijd sluitend bewijs in handen waar een auto is geweest en hoe hard er mee gereden is. Of geef telefonische instructies als je partner weer eens de weg kwijt is. Je kunt je auto op 5 meter nauwkeurig volgen, zelfs in het buitenland, want onze trackers zijn in bijna alle landen van de wereld actief. Achteraf kun je ook je eigen gereden routes bekijken, alle data wordt minimaal 3 jaar bewaard op onze servers.

Grafische kaart weergave

Bing of OSM kaarten, directe link naar Google Maps, Voertuigen opsporen en volgen, Topsnelheden, Risicofilter, Geofencing zelf te configureren, Uitgebreide rapportages, Voertuigen overzicht, Inzoomen op 1 voertuig, Gereden routes, Bots en noodstop meldingen, en nog veel meer...

On-line portal

Om alle voertuig bewegingen te kunnen verwerken worden de coordinaten continue naar de server geüpload. Hiervoor is er een SIM kaart aanwezig in de tracker. Via onze online-portal heb je zo altijd de beschikking over waar jouw voertuigen zich bevinden, waar dan ook in de wereld. Snelheden worden geregistreerd, stops, iedere (verdachte) beweging wordt geregistreerd. Zo heb je achteraf altijd bewijzen in handen als het er op aan komt. Wat te denken bijv. van verkeersboetes. "Ik ben daar nooit geweest" of "Ik rij nooit zo hard". Houd zoonlief of dochter in de gaten als ze de auto van hun ouders mogen meenemen. Of ondersteun je partner als hij/zij weer eens de weg kwijt is. Zo kunt je zelf misschien nog wel vele andere voordelen opnoemen.

Voor deze SIM kaart heb je een abonnement nodig. Hieronder zie je welke mogelijkheden er zijn.

 

De voordelen van onze GPS Trackers

Bespaar op de kosten door inzicht in risico's

Als bedrijf geeft u uw auto's mee aan een verschillende medewerkers. En vanaf dat moment kunt u te maken krijgen met verschillende uitdagingen. Extreem gebruik van de auto, niet te verhalen schade of boetes, kilometerfraude, overschrijding van het overeengekomen aantal kilometers, risico op ontvreemding, extreem rijgedrag en hoge onderhoudskosten. Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

Cookies

Wij gebruiken alleen noodzakelijke cookies om onze dienstverlening gebruikersvriendelijke en persoonlijker te maken.

OK

OVER FOLLOWMYCAR

Follow My Car is ontwikkeld in samenwerking met verhuurbedrijven. Onze oplossingen zijn niet alleen een must voor ieder verhuurbedrijf, met een tracker is ook de auto van iedere particulier snel op te sporen bij ongeoorloofd gebruik. 

DEKKINGSGEBIED

Wereldwijde dekking voor al onze trackers, afhankelijk van locatie en signaalsterkte.

CONTACT

PROFERTA BV

+31 (0)180 558848
Avenue Carnisse 70
2993 MH  Barendrecht
Netherlands

info@followmycar.nl

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wij verhuren al jaren autos. Met deze oplossing weet ik op elk gewenst moment van de dag waar onze voertuigen zich bevinden. Dit geeft een gerust gevoel.

-- Klaas Beintema

Onze auto's hebben veel te lijden van de verhuur. Nu weten we precies wat er met deze auto's gebeurd. Snelheid, botsingen, sabotage, diefstal, etc. Bewijs nu maar eens het tegendeel.

-- Frank van der Veen
Klantenservice