GPS en SIM kaart

Een tracker heeft minimaal een GPS ontvanger nodig om satelliet signalen om te zetten in coördinaten. Maar zonder een ingebouwde SIM kaart is er geen mogelijkheid om deze coördinaten op afstand op te vangen en te verwerken. Daarom zit er in een tracking device altijd een SIM-kaart.

De SIM-kaart is gekoppeld aan een IMEI nummer, via de databundel die aan dit nummer is gekoppeld, worden de signalen naar een server gezonden en verwerkt tot bruikbare data. Via de tracking-portal kunnen deze gegevens op een klantvriendelijke manier aan de gebruiker worden getoond.

Zo wordt er iedere 30 seconden een ping verzonden vanaf het tracking device naar de server. De software op deze server "tekent" vervolgens de weg op de kaart van A naar B. 

Voor de SIM kaart en gebruik van het tracking-portaal is een abonnement nodig, deze kost € 9,90 per maand excl. btw. Deze kosten dekken het gebruik van de databundel. Er worden achteraf geen kosten in rekening gebracht. 

Bent u bereid om meteen voor één of meerdere jaren ineens te betalen, dan kan de korting op het abonnement oplopen tot wel 40%. Bij verkoop of afvoer van het voertuig kunt u de tracker gewoon overzetten op een ander voertuig

OVER FOLLOWMYCAR

Follow My Car is ontwikkeld in samenwerking met verhuurbedrijven. Onze oplossingen zijn niet alleen een must voor ieder verhuurbedrijf, met een tracker is ook de auto van iedere particulier snel op te sporen bij ongeoorloofd gebruik. 

DEKKINGSGEBIED

Wereldwijde dekking voor al onze trackers, afhankelijk van locatie en signaalsterkte.

CONTACT

PROFERTA BV

+31 (0)180 558848
Avenue Carnisse 70
2993 MH  Barendrecht
Netherlands

info@followmycar.nl

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wij verhuren al jaren autos. Met deze oplossing weet ik op elk gewenst moment van de dag waar onze voertuigen zich bevinden. Dit geeft een gerust gevoel.

-- Klaas Beintema

Onze auto's hebben veel te lijden van de verhuur. Nu weten we precies wat er met deze auto's gebeurd. Snelheid, botsingen, sabotage, diefstal, etc. Bewijs nu maar eens het tegendeel.

-- Frank van der Veen
Klantenservice