De bekabelde GPS tracker

Deze bekabelde GPS tracker is geschikt voor elk voer- of vaartuig, auto, motor, boot. Maar kan ook gebruikt worden in zware apparatuur zoals generatoren of bouwmachines, zolang er maar stroom aanwezig is.

Ideaal voor verhuurbedrijven van zowel voertuigen als machines. De GPS tracker wordt bij voertuigen onzichtbaar weggewerkt achter het dashboard. De ingebouwde SIM kaart verzorgt de communicatie tussen de GPS ontvanger en de portal server. De coordinaten worden iedere 30 seconden naar de server geupload. De server maakt vervolgens een aantal berekeningen waardoor locatie, snelheid, verbruik, afstand, etc worden vastgelegd. De informatie wordt via de portal-server zichtbaar gemaakt op verschillende kaarten. Alle SIM kaarten hebben een Europese dekking.

Special Tracker (wired)

De tracker wordt uw eigendom, het abonnement wordt steeds met een jaar verlengd.

OVER FOLLOWMYCAR

Follow My Car is ontwikkeld in samenwerking met verhuurbedrijven. Onze oplossingen zijn niet alleen een must voor ieder verhuurbedrijf, met een tracker is ook de auto van iedere particulier snel op te sporen bij ongeoorloofd gebruik. 

DEKKINGSGEBIED

Wereldwijde dekking voor al onze trackers, afhankelijk van locatie en signaalsterkte.

CONTACT

PROFERTA BV

+31 (0)180 558848
Avenue Carnisse 70
2993 MH  Barendrecht
Netherlands

info@followmycar.nl

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wij verhuren al jaren autos. Met deze oplossing weet ik op elk gewenst moment van de dag waar onze voertuigen zich bevinden. Dit geeft een gerust gevoel.

-- Klaas Beintema

Onze auto's hebben veel te lijden van de verhuur. Nu weten we precies wat er met deze auto's gebeurd. Snelheid, botsingen, sabotage, diefstal, etc. Bewijs nu maar eens het tegendeel.

-- Frank van der Veen
Klantenservice