Onze bestseller, de Plug & Play OBD GPS-tracker

Onze Standaard Plug-n-Play OBD Tracking device is zowel populair bij de eigen autobezitter als bij bedrijven met een groot wagenpark. OBD staat voor On Board Diagnostic. Deze tracker wordt aangesloten op het OBD aansluitpunt die in iedere auto aanwezig is. Volg alle bewegingen die met het voertuig worden gemaakt. Met deze tracker is het mogelijk om een voertuig real-time op te sporen en te volgen. Iedere 30 seconden ontvangt onze server een ping van de tracker via de ingebouwde SIM kaart en tekent zo een spoor op een van de vele OSM, Google of Bing kaarten, zowel in kaart- als in satelliet modus. Weet waar je auto is en traceer hem tot op stoeptegel niveau. De tracker wordt uw eigendom, het abonnement wordt steeds met een zelfde periode verlengd.

De aansluiting bevindt zich veelal onder de stuurkolom of in de nabijheid van het zekeringkastje. Wil je de tracker uit het zicht plaatsen, gebruik dan de verlengkabel (gelijk mee te bestellen). Hiermee kun je de tracker ergens hoog achter het dashboard verstoppen. De tracker is dan niet meer te zien. 

Plug-n-Play unit, dus geen inbouwkosten. Binnen 1 minuut geinstalleerd, je auto is vervolgens meteen on-line te volgen via onze portal.Aansluiting

De Tracker gaat direct aan zodra hij is aangesloten in de OBD aansluiting van uw voertuig. De locatie waar de OBD aansluiting zich bevindt is in elk voertuig anders, maar is altijd één van de volgende 9 locaties (in volgorde van meest voorkomend):

  1. Recht onder de stuurkolom, nabij het rempedaal.
  2. Links onder de stuurinrichting, nabij de koppeling.
  3. Rechts onder de stuurinrichting, nabij het gaspedaal.
  4. Rechts naast het stuur, meestal achter een beschermkap.
  5. Links naast het stuur, meestal achter een beschermkap of te bereiken als portier geopend is.
  6. Links achter de middenconsole, meestal na verwijderen radio of tray.
  7. Rechts achter de middenconsole, meestal na verwijderen radio of tray
  8. Onder middenconsole, meestal achterin opbergruimte
  9. Achter of onder rechterzijde dashboard, meestal achter paneel, dashboardkastje, of te bereiken als portier geopend

Accessoires

de OBD tracker kan rechtstreeks op de OBD aansluiting van het voertuig worden aangesloten. Om deze geheel uit het zicht te plaasten is een verlengkabel nodig. Hiermee kun je de tracker helemaal wegstoppen achter het dashboard en vastzetten m.b.v. tie-wraps. De verlengkabel is 60cm lang en kan eventueel gelijk mee worden geleverd.

OVER FOLLOWMYCAR

Follow My Car is ontwikkeld in samenwerking met verhuurbedrijven. Onze oplossingen zijn niet alleen een must voor ieder verhuurbedrijf, met een tracker is ook de auto van iedere particulier snel op te sporen bij ongeoorloofd gebruik. 

DEKKINGSGEBIED

Wereldwijde dekking voor al onze trackers, afhankelijk van locatie en signaalsterkte.

CONTACT

PROFERTA BV

+31 (0)180 558848
Avenue Carnisse 70
2993 MH  Barendrecht
Netherlands

info@followmycar.nl

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wij verhuren al jaren autos. Met deze oplossing weet ik op elk gewenst moment van de dag waar onze voertuigen zich bevinden. Dit geeft een gerust gevoel.

-- Klaas Beintema

Onze auto's hebben veel te lijden van de verhuur. Nu weten we precies wat er met deze auto's gebeurd. Snelheid, botsingen, sabotage, diefstal, etc. Bewijs nu maar eens het tegendeel.

-- Frank van der Veen
Klantenservice