Een waar gebeurd verhaal

We hadden onze auto verhuurd via SnappCar. Dat ging een hele tijd goed, totdat we op een dag werden gebeld door de politie van Den Haag. Onze auto bleek gestolen te zijn. Ik zat op dat moment in Roosendaal, en vertelde de politie dat er een gps tracker in de auto was geïnstalleerd. Via mijn smartphone kon ik de meldkamer precies op de hoogte houden waar de auto zich op dat moment bevond. Uiteindelijk zijn de daders binnen 2 uur na de melding door de politie klemgereden in de binnenstad van Rotterdam en gearresteerd.

- Lourens N. -


Heb jij ook een leuke anekdote met een gps tracker in de hoofdrol? Stuur je verhaal dan naar info@followmycar.nl

OVER FOLLOWMYCAR

Follow My Car is ontwikkeld in samenwerking met verhuurbedrijven. Onze oplossingen zijn niet alleen een must voor ieder verhuurbedrijf, met een tracker is ook de auto van iedere particulier snel op te sporen bij ongeoorloofd gebruik. 

DEKKINGSGEBIED

Wereldwijde dekking voor al onze trackers, afhankelijk van locatie en signaalsterkte.

CONTACT

PROFERTA BV

+31 (0)180 558848
Avenue Carnisse 70
2993 MH  Barendrecht
Netherlands

info@followmycar.nl

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wij verhuren al jaren autos. Met deze oplossing weet ik op elk gewenst moment van de dag waar onze voertuigen zich bevinden. Dit geeft een gerust gevoel.

-- Klaas Beintema

Onze auto's hebben veel te lijden van de verhuur. Nu weten we precies wat er met deze auto's gebeurd. Snelheid, botsingen, sabotage, diefstal, etc. Bewijs nu maar eens het tegendeel.

-- Frank van der Veen
Klantenservice