Even voorstellen...

followmycar.nl is een initiatief van Proferta BV. Ooit begonnen als intermediair tussen bedrijf en particulier voor de aanbesteding van klussen in en rond de eigen woning. Proferta bestaat al sinds 2005, en is in het najaar van 2018 gestart met followmycar.nl. Door de veranderende maatschappij zoals de introductie van de deel-economie bestaat steeds meer de behoefte om het wagenpark van zowel kleine als grote bedrijven te volgen. Daarnaast is er ook vanuit prive steeds vaker de behoefte om een duur bezit als auto, motor of boot permanent in de gaten te houden. Met de introductie van followmycar.nl voorzien wij in die behoefte.

Voor iedere situatie hebben wij de juiste gps tracker op voorraad. Daarnaast hebben wij diverse abonnementen samengesteld. Kortlopende of langlopende contracten, u bepaalt zelf aan de hand van uw budget welk abonnement het beste bij uw situatie past.

OVER FOLLOWMYCAR

Follow My Car is ontwikkeld in samenwerking met verhuurbedrijven. Onze oplossingen zijn niet alleen een must voor ieder verhuurbedrijf, met een tracker is ook de auto van iedere particulier snel op te sporen bij ongeoorloofd gebruik. 

DEKKINGSGEBIED

Wereldwijde dekking voor al onze trackers, afhankelijk van locatie en signaalsterkte.

CONTACT

PROFERTA BV

+31 (0)180 558848
Avenue Carnisse 70
2993 MH  Barendrecht
Netherlands

info@followmycar.nl

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wij verhuren al jaren autos. Met deze oplossing weet ik op elk gewenst moment van de dag waar onze voertuigen zich bevinden. Dit geeft een gerust gevoel.

-- Klaas Beintema

Onze auto's hebben veel te lijden van de verhuur. Nu weten we precies wat er met deze auto's gebeurd. Snelheid, botsingen, sabotage, diefstal, etc. Bewijs nu maar eens het tegendeel.

-- Frank van der Veen
Klantenservice